O nama

Mi smo dio lokalne zajednice, dobri poznavatelji područja u kojem i sami ostvarujemo ugodan i lijep život. Naš fokus su prednosti i dobrobit za naše klijente. U ulozi posrednika, mi slušamo vas, pazimo na vas i vašu imovinu. Sa posebnom pažnjom kreiramo svaku uslugu prema vašim potrebama i željama. Gradimo iskreni odnos povjerenja. Pitajte nas, reći ćemo vam kako…, jer smo fleksibilni i brzo nalazimo rješenja. Imamo cilj - pružiti zaista najbolju uslugu, jer radimo za VAS.

Otok Krk

Otok Krk je za mnoge obitelji sa kontinenta i šire Europe postao dom, ostvarenje životne ravnoteže. Raznolikost koja ovdje prevladava daje mogućnost realizaciji svim životnim stilovima. Turizam, graditeljstvo, ugostiteljstvo, sport, medicina, … sve mogućnosti su otvorene. Mjesto gdje djeca rastu u okruženju sigurnosti i mira. Neprocjenjivo je imati mogućnost da u svakom trenutku možete zastati, osjetiti svoj trenutak u jedinstvenom mediteranskom okruženju, obnoviti energiju i krenuti dalje. Priroda i klima je na svakome dijelu otoka drugačija, a opet posvuda umjerena. Sa dovoljno šume i svježine, obiljem sunčanih dana ljeti i zimi, stanovati u ovom kraju je posebna prednost.

Ako pak želite svoje slobodno vrijeme provoditi ovdje i brzo stići do svojeg doma, Krk je odlično prometno povezan. Sa kopnom je povezan mostom, najbliži grad i luka Rijeka je udaljen samo 30 km, a Zagreb 160 km. Na otoku, u blizini mjesta Omišalj je zračna luka, sa odličnim vezama posebno ljeti.

Uza sve pogodnosti, otok Krk je još uvijek mjesto koje razvija svoj potencijal, što je velika prednost za sve inovativne i poticajne ideje. Otvoren i raznolik, Krk je idealno mjesto za ostvarenje životnog stila po vlastitoj mjeri.

Vero Krk

Licencirana agencija za posredovanje u prometu nekretnina VERO KRK j.d.o.o., upisana je u Registar posrednika u prometu nekretnina kod Hrvatske gospodarske komore,
KLASA:UP/I-330-01/19-01/397 URBROJ: 526-05-01-01-01/2-19-2
Registarski broj upisa 193/2019

VERO KRK j.d.o.o. za posredovanje u prometu nekretnina
OIB: 82735950468
Sjedište: Skrbčići, Skrbčići 49, 51500 KRK
Ured: Put mora 2/1, HR-51513 OMIŠALJ
T: +385 51 504 911
M: +385 99 293 21 02
W: vero-krk.hr
E: info@vero-krk.hr

Član uprave, Vesna Pindulić, licencirani agent, licenca 56/2018

Opći uvjeti Pravila o privatnosti Nekretnine Krk

Dom i mjesto za odmor po Vašoj mjeri

Ova stranica ostavlja "kolačiće" na Vašem kompjutoru za potrebe navigacije i anonimizirane statistike pristupa. Korištenjem ove stranice prihvaćate i potvrđujete ove "kolačiće".